Wij ontwikkelen de API voor jullie data

Intergratie met andere apps

Door de data uit jullie applicatie via een API aan te bieden kunnen andere applicaties daar eenvoudig gebruik van maken.

Open Data

Door het aanbieden van een api stellen jullie andere ontwikkelaars in de gelegenheid aan te sluiten uit jullie applicatie en dit misschien wel beter te maken.

Mobiele app?

Een app op je telefoon heeft vaak gegevens uit jullie applicatie nodig. Het liefst wil je dat die data op een veilige manier wordt opgehaald.

beveiligde communicatie

Jullie zijn zelf de baas over wie er toegang krijgt tot jullie data. Het is ook mogelijk om de gebruiker te laten kiezen of hij een applicatie toegang tot zijn persoonlijk data wil geven.

Project basis

Wij werken altijd op project basis, in overleg met jullie kunnen wij meestal wel een goede schatting maken wat de kosten ongeveer gaan zijn.

€ 3000

Basis API

€7000

Uitgebreide API

Contact opnemen

Custom API

Veel gestelde vragen

Wij zullen jullie adviseren wat het beste pakket voor jullie is. De prijs gaat omlaag naar maten jullie langer een ontwikkelaar nodig hebben. Wij proberen altijd vooraf een schatting te maken qua uren en wat we voor die uren gaan doen.

Als je dit aan een van ons vraagt is het antwoord altijd volmondig JA!
Wat ons betreft heeft elke applicatie een api nodig. Er zijn zelfs platformen die enkel een api voor een bepaalde dienst aanbieden en daar geld voor vragen.

Alles draait tegenwoordig om data en intergratie. Dus het aanbieden van een api kan echt een grote meerwaarde bieden.

Wij ontwerpen onze api’s altijd met een automatische documentatie pagina. Hier kan de (externe) developer altijd alle api aanvragen proberen.

Het inloggen op de api gebeurt op basis van OAuth2 en/of OpenID Connect, wij kunnen jullie adviseren welke cloud oplossing hier het beste voor is. Als jullie al single-sign-on hebben dan kunnen we voor de api waarschijnlijk dezelfde provider gebruiker.

Enkele ondersteunde providers:

  • Microsoft met de Azure AD
  • ADFS
  • Auth0
  • Okta

De door ons ontwikkelde api’s zullen zijn op basis van  dotnet core. Voor de toegangscontrole maken wij gebruik van JWT tokens, van een externe OpenID Connect provider.

En voor de automatische documentatie zullen wij een openAPI bestand genereren met een gebruiksvriendelijke webpagina.

Al onze api’s worden ontwikkeld op projectbasis, daarnaast kunnen jullie indien gewenst een support contract afsluiten.

Jullie mogen de code van de api voor eigen gebruik aanpassen, deze mag echter niet zonder overleg verkocht worden aan derde partijen.

Ondersteuning wordt ingewikkelder als jullie zelf aanpassingen in de code hebben gedaan.

Als je net als ons een passie hebt voor data, api’s en programmeren dan kan je zeker een open sollicitatie sturen!