Roostersync bij Aventus

aventus-logo
Op maandag 28 september 2015 is Roostersync voor alle docenten van ROC Aventus gelanceerd.

Er is gekozen voor een oplossing die rechtstreeks gekoppeld zit aan het door hun gebruikte roosterpakket Eduflex van Rostar. Elke maandag wordt het complete rooster voor alle docenten bijgewerkt. En daarna worden elke 10 minuten alleen de agenda’s bijgewerkt van de docenten die een roosterwijziging hebben gehad.

Verandering voor docenten

Voor docenten betekend dit dat zij sinds 28 september 2015 alleen nog maar in hun Outlook agenda hoeven te kijken voor hun lesrooster. Dit kan zijn op de computer via Outlook of Webmail en op alle apparaten die Exchange synchronisatie ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een iPhone, iPad, Android telefoon of een windows telefoon (/tablet).


Verandering voor de roostermaker

Voor de roostermaker is er helemaal niks veranderd. Die kan gewoon blijven werken zoals die altijd al deed, roostersync doet al het werk. En dat volledig automatisch!


Outlook (for mac) met rooster informatie
Outlook (for mac) met rooster informatie
iPhone calendar met Rooster
iPhone calendar met Rooster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *