Roostersync bij Deltion College

deltion-logo
Op maandag 9 februari 2015 is roosterync uitgerold bij het Deltion College te Zwolle.

Docenten

Sinds deze datum kunnen docenten er voor kiezen om automatisch hun lesrooster in hun digitale Outlook agenda te krijgen.
Docenten kunnen doormiddel van roostersync eenvoudiger afspraken maken met andere docenten. De beschikbaarheid van alle deelnemers kan namelijk via Outlook worden gecontroleerd. Het lesrooster beïnvloed de free/busy informatie van docenten.

Roostermaker

Moet de roostermaker extra handelingen uitvoeren zodat docenten gebruik kunnen maken van Roostersync? Nee, er is namelijk gekozen voor een oplossing die rechtstreeks aansluit op het reeds bestaande roostersysteem. Alle benodigde informatie komt rechtstreeks uit de bestaande database.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *