Rooster 2 Exchange bij het Grafisch lyceum Rotterdam

Sinds halverwege februari maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam (http://www.grafischlyceum.nl/) ook gebruik van Rooster 2 Exchange. Onze oplossing om het lesrooster automatisch bij docenten in hun agenda te zetten.

Normaal sluit deze oplossing aan op GP-Untis (2007 of hoger) of Rostar Eduflex. Maar bij het Grafisch Lyceum is gekozen voor een op maat oplossing die aansluit op het al gebruikte, zelf ontwikkelde rooster systeem.

Na 2 weken maakt al ongeveer 30% van de docenten gebruik van dit “nieuwe” systeem. De docenten kunnen voortaan eenvoudig hun actuele lesrooster rechtstreeks in hun agenda zien. En dat betekend ook dat andere docenten daar eenvoudig afspraken omheen kunnen plannen. De integratie met Microsoft Lync (het communicatie middel binnen het grafisch lyceum) en de agenda werkt ook erg fijn. Als een docent les heeft wordt lync automatisch op In A Meeting gezet. En kan de andere kan meteen zien wanneer de docent weer beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *